"A lehetetlent azonnal teljesítjük, a csodákra egy kicsit várni kell."

Tisztelt Látogatóink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk idei utolsó munkanapja 2022. december 23. Ezt követően már csak januári kiszállással történő megrendeléseket tudunk felvenni. A két ünnep között ügyfélszolgálatunk is korlátozottan működik, így kérjük Önöket, amennyiben lehetséges e-mailben vagy megrendelő űrlapon keresztül adják le rendeléseiket. Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük!

2023. január 1-től díjaink emelkednek, azonban december 31-én éjfélig leadott megrendeléseiket még az idei áron tudjuk teljesíteni. Kérjük, kísérjék figyelemmel díjainkat!

Kellemes, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánunk minden kedves ügyfelünknek és látogatónknak!

Az alábbi zónatérképről leolvasható, hogy az egyszerűsített szakvéleményekre vonatkozó szolgáltatásunkat milyen zónákra osztottuk, és a térkép alatti táblázatban meghatároztuk az egyes zónákhoz tartozó díjainkat is:

 

Statikum zónatérkép

 

1. zóna: Budapest és Pest megye egyes részein 80.000 Ft
2. zóna 140.000 Ft
3. zóna 190.000 Ft

A feltüntetett díjak az egyszerűsített szakvéleményekre vonatkozó fix díjak, minden költséget tartalmaznak (kiszállási díj, írásos szakvélemény díja, adók, stb.) Egyéb költsége nincs.

Ha a zónatréképről nem olvasható le egyértelműen az érintett település, kérjük nézze meg a táblázatosan feltöltött dokumentumban ide kattintva.

 

Vissza a megrendeléshez